In 2020 nam ik, Esmée, de spannende stap om Ecosprong op te richten. Wat begon als een soloproject, groeide al snel uit tot een onderneming met landelijke dekking. Met een flexibele werkwijze – zonder vast kantoorpand en met medewerkers verspreid over Nederland – garanderen we landelijke dekking en kunnen we projecten door het hele land uitvoeren en coördineren. 

Onze kern bestaat momenteel uit 6 vaste medewerkers, aangevuld met een flexibele schil van veldmedewerkers (in loondienst) en ZZP’ers.

We zijn trots op onze praktijkgerichte aanpak en adviseren over beschermde soorten en biodiversiteit, waarbij de balans tussen mens en natuur centraal staat.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken hoe wij met energie, ervaring en kennis jouw project kunnen ondersteunen.  

Tot snel,

Esmée


Onze toppers


Ecosprong is in 2020 opgericht als ecologisch onderzoeks- en adviesbureau. De visie is het verhogen en beschermen van de biodiversiteit met een goede balans tussen mens en natuur. Door de passie voor natuur adviseren wij praktijkgericht over beschermde soorten en biodiversiteit.

ESMÉE