Hoi! Ik ben Amber.

Ik ben adviseur ecologie.

Ik heb altijd al een diepe liefde voor dier en natuur gehad. Als kind was ik lid van een milieuclub waarmee ik met veel plezier het bos inging, waar we sporen zochten, uilenbraakballen uitpluisden, insectenhotels maakten en nog veel meer leerzame activiteiten deden. Deze ervaringen hebben mijn liefde voor dier en natuur alleen maar doen groeien.

Naarmate ik ouder werd, verdiepte mijn interesse zich in het bestuderen van de natuur en haar complexe systemen. Ik besloot milieuwetenschappen te gaan studeren en vervolgens een master in klimaatstudies te behalen.

Tijdens mijn bachelor- en masterstudies heb ik veel geleerd over de interacties tussen mens en natuur, met een bijzondere focus op klimaatverandering. Ik koos ervoor om me te specialiseren in ecologie, waarbij de nadruk lag op het begrijpen van de impact van menselijke activiteiten op ecosystemen en biodiversiteit.

Als ecoloog is het mijn passie om mijn kennis toe te passen en bij te dragen aan het verbeteren van de relatie tussen mens en natuur. Mijn doel is om mee te werken aan het herstellen van de balans tussen mens en natuur, zodat beide harmonieus naast elkaar kunnen bestaan. Bij Ecosprong heb ik de kans om mijn passie om te zetten in actie. Of het nu gaat om het ontwikkelen van ecologische adviezen of het uitvoeren van onderzoeken, ik ben vastberaden om een positieve impact te maken op onze planeet.

Buiten mijn werk breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn vriend, mijn hondjes en twee pony’s. Daarnaast hou ik ervan om creatief bezig zijn door bijvoorbeeld het maken van sierraden en het zetten van nagels.