Hoi! Ik ben Pelle.

Ik ben adviseur ecologie.

Tijdens mijn opleiding verpleegkunde ontdekte ik, naast mijn interesse voor de zorg, een nog grotere passie voor natuur. Ik besloot deze passie verder te verkennen en ben uiteindelijk terechtgekomen bij de opleiding Toegepaste Biologie in Almere. Hier koos ik voor de specialisatie ecologie en heb diverse ecologische stages doorlopen. Ik heb onder andere stage gelopen bij de Vlinderstichting voor een project genaamd “Blues in the Marshes”, een buitenlandstage in Australië om invasieve soorten te bestrijden. Tijdens een van mijn andere strages in Nederland voerde vleermuisonderzoek uit.
Gedurende mijn carrière heb ik ervaring opgedaan met een breed scala aan diersoorten, waaronder amfibieën, vlinders, libellen, mieren, vogels, vleermuizen en andere zoogdieren. Ik vind ze allemaal fascinerend en kan geen favoriet kiezen.

In mijn vrije tijd geniet ik van het gezelschap van mijn vriendin en onze twee verwende katten. Daarnaast ben ik graag in de keuken te vinden, waar ik mijn zelfgekweekte oesterzwammen verwerk in een heerlijke boerenomelet.