Hoi! Ik ben Jordi.

Ik ben veldmedewerker.

Ik ben altijd een natuurliefhebber geweest en als kind was ik een echte dierenvriend. Het liefst wilde ik dierenverzorger worden. Dit is na de middelbare school toch omgeslagen en al op jonge leeftijd had ik mijn eerste IT-bedrijf. Het altijd achter de computer zitten begon na verloop van tijd te vervelen waardoor ik mijn oude passies weer ben gaan herontdekken. Sinds 2020 ben ik werkzaam als veldmedewerker voor Ecosprong. 
 
Prachtig is het om de bevolkingsgroei en de groei van natuur samen op te zien gaan. Het is, zeker met de huidige energietransitie, stikstof depositie en woningnood een enorme opgave. Maar ik geloof erin dat mens en natuur hand in hand kunnen gaan. 
 
Je kunt mij veel in het veld vinden en daarnaast beheer ik alle IT-onderdelen van Ecosprong. Zo beheer ik de website en de technische aspecten die binnen de ecologie komen kijken.

In mijn vrije tijd ben ik vaak met het gezin in de bossen te vinden. Het liefst combineer ik dit met mijn passie voor fotografie van mens en dier. Ik kan mijzelf daarnaast helemaal verliezen in de nabewerking.