Start veldseizoen 2024

Na maanden van solliciteren is het ons gelukt om een geweldige groep veldwerkers bij elkaar te krijgen. Het team barst van energie en motivatie, met iedereen die óf de juiste opleiding, óf relevante ervaring, óf enorme interesse heeft.

We begonnen het seizoen gisteren met een knal: een informatieve en smakelijke pizzasessie, theoretische cursus opgevolgd door een praktische oefensessie. En Kelly? Dat was onze ster-uitlegger. En gaf ook nog een onvergetelijke imitatie van een vleermuis – helaas hebben we dat net niet op film!

Dit seizoen zijn we echt overal te vinden; van Zuid-Limburg tot Noord Groningen en de kustgebieden van de randstad. Sommige projecten variëren van twee tot wel acht veldwerkers per klus. We hebben slim gepland, rekening houdend met weersomstandigheden en allerlei andere uitdagingen, zodat we altijd een plan B hebben.

Dit jaar hebben we ons dreamteam uitgebreid en zijn we met zes vaste medewerkers en een heleboel enthousiaste veldmedewerkers. En dan hebben we ook nog een flexibele schil van ZZP’ers! Samen zijn we een sterk team dat klaar is om alle onderzoeken naar vleermuizen en gierzwaluwen te klaren.

Veldseizoen, kom maar op!

Vergelijkbare berichten