Even voorstellen: Shalini

Van jongs af aan heb ik een diepgewortelde fascinatie gehad voor de natuur. Hierin voel ik me het meest thuis. Of het nu wandelen door dichte bossen, genieten van de kalmerende geluiden van kabbelende beekjes, of simpelweg onder de sterrenhemel staan, mijn affiniteit met de natuur heeft me altijd geïnspireerd en verrijkt.

Voordat ik begon aan een opleiding binnen natuur ben ik gestart in de pedagogiek. Hierin heb ik geleerd dat niet alleen het opvoeden van kinderen maar ook het leren kennen van de omgeving, essentieel is voor de ontwikkeling van toekomstige generatie(s). Zo heb ik lessen en activiteiten uitgevoerd over de natuur en de ecosystemen in Nederland.

Deze passie heeft me geleid in het verdiepen van de stof en tot het volgen van de opleiding ecologie en wildlife.
Dit heeft mijn begrip en waardering voor de natuur alleen maar vergroot. Het heeft me niet alleen geholpen om mijn kennis over ecosystemen uit te breiden, maar heeft ook mijn verlangen versterkt om een actieve rol te spelen in het behoud en de bescherming van onze natuurlijke wereld. Een van die bijdrage is het minder verspillen van voedsel waarbij mijn Afrikaanse reuzenslak genaamd Peter goed bij helpt.

In mijn vrije tijd ben ik ook veel buiten te vinden. Zo ga ik vaak op pad met mijn partner of met mijn vrienden. Samen avonturen buiten beleven, lekker primitief kamperen en het ontdekken van nieuwe plekken vormen de kern van vriendschap en geluk!

Vergelijkbare berichten